Wie begin augustus naar Knokke trok om van de eerste zonnestralen te genieten heeft het vast gemerkt. Een bijzonder modieus weekend, bedolven onder mooie mensen en stijl, veel stijl. Niet zo verwonderlijk als je weet dat Monroe Beach omgetoverd werd tot de Elle Beach Club.

Cocktails, zon en zee met als kers op de taart ook nog eens een modeshow van Hale Bob. Dat vraagt om stijlvolle diva’s en heerlijk uitgedoste fashionista’s van allerlei. Knokke in zijn meest modieuze vorm!

De collectie die we door Hale Bob voorgeschoteld kregen was een combinatie van de zomercollectie en de gloednieuwe wintercollectie. Een parade aan prints en felle kleuren hadden we wel verwacht maar ik was bij te zien dat er deze winter ook voor de diepe en donkerdere kleuren plaats was. Bovendien blijft het merk – dat een zeer sterke signature heeft – innovatief op het vlak van snits.

Een weekendje om niet te missen én om te delen in een repo! Hieronder een overzicht van de show en de commentaren van Tiany Kiriloff, Emma Gelaude, Veronique De Kock en Carola Van Rijn. Met veel dank!

http://www.youtube.com/watch?v=yESASC1btyM&feature=youtu.be