Het weer begint – gelukkig – weer te zomeren! De lange broeken blijven wat langer in de kast liggen en de nieuwe zomerkleedjes maken hun debuut! Tijd dus om deze aan te vullen met gepaste accessoires!

Voor de final touch van mijn zomergarderobe wou ik eens wat anders proberen dan Thomas Sabo of Dyberg & Kern (twee van mijn favorieten). Na een speurtocht op het web kwam ik bij Setareh terecht, een webshop vol handgemaakte juwelen!

First thought: Wauw, some people are so talented! En zo ook Esther Van Hoof blijkbaar!  Het brein en creatieve talent achter Setareh!

De juwelen van Setareh zijn gemaakt uit zilver of zijn goldfilled – ideaal voor mij, want ik ben allergisch aan nikkel! – en de keuze is bijzonder groot! Je vindt er een arsenaal van accessoires – oorbellen, kettingen, tot zelfs haaraccessoires – die stuk voor stuk uniek zijn. Maar wat nog meer verbazing wekt is de prijs. Handgemaakte juwelen blijken geen fortuinen te moeten kosten. Voor eerlijke prijzen tussen 5 en 35 euro heb je uniek juweeltje!

Check it out: www.setareh.nl

Ik pik mijn favorietjes er alvast uit!

Handgemaakte juwelen chalcedoon

Handgemaakte Juwelen Goud

Handgemaakte ketting