Kanye West kledinglijn

door Steffi Vertriest met 1 reactie
Fashionable Kanye West

Fashionable Kanye West

Dat Kanye West een vaste waarde is op de frontrow, is geen nieuws meer. Het doet nu echter de ronde dat deze fashionisto een eigen kledinglijn zou beginnen. Are we surprised?? Neen, het verbaast mij eerder dat het zo lang geduurd heeft. Dit hebben we van mijlenver zien aankomen!

En hoe pakt meneer West dit aan? Hij zou in zee gaan met niemand minder dan Louise Goldin.

Zij is sinds 2007 elke zes maanden weer één van de hoogtepunten op London Fashionweek. Ze staat vooral bekend om haar breiwerk en ongetwijfeld zal de samenwerking met Kanye haar nog meer fame bezorgen.

Louise Goldin SS2011

Louise Goldin SS2011

Haar zomercollectie 2011 was een voltreffer in de modebladen. Architecturale lijnen vielen in de smaak bij verschillende celebs, onder andere Rihanna werd gespot in de trendy streepjes!

De lijn van het duo zou voorgesteld worden op de New York Fashionweek. Ik kijk er vol spanning naar uit want – ik weet niet hoe het bij jullie zit maar – ik ben heel benieuwd voor welke stijl Kanye en Louise zullen opteren!

To be continued…..

xoxo


  • Trackbacks

  • Trackback from Kanye West en Giuseppe Zanotti | Meer Dan Schoenen
    maandag, 16 april, 2012

    […] meer dan één gerenomeerd designer. Vorig jaar werd al bekend gemaakt dat de homeboy met een eigen lijn op de proppen zou komen – wederom geen verrassing. Maar toegegeven ik had niet meteen verwacht […]

Laat een reactie achter

Jouw email wordt nooit gedeeld.
Verplichte velden zijn gemarkeerd met een *