Kapsels 2012: Yves Saint Laurent

door Steffi Vertriest met 1 reactie

Wordt het niet tijd nog eens naar de kapsels voor 2012 te kijken?

Zoals velen ben ik een hair-freak. Een badhairday is een depressieve dag voor mij. En au contrair, een dag stralend haar makes my day! (sorry voor de drie talen in 1 zin).

Reden te meer om eens te kijken wat ze er op de catwalk mee aanvangen! Bij Yves Saint Laurent zijn ze het er uniform over eens dat we in zomer 2012 kiezen voor een lage dot, strak naar achteren gekamd en liefst nog afgewerkt met wat gel zodat er een zekere wet-wet-wet aan onze look kunnen toevoegen!

Hoe doe je dit?

Maak eerst de dot. Ieder op zijn manier. Heb je dik haar doe hem dan goed strak, heb je dun haar dan laat je hem beter iets pluizen zodat je niet met een mini-knotje zit. Doe vervolgens wat water op je hoofd. Neem hiervoor geen beker ofzo – duh! – maar kies bijvoorbeeld voor het te sprayen met een plantenspuitje! Neem vervolgend een kam met brede pinnen en kam door het natte haar, strak naar achteren. De haren trekken nu wat samen en er komen ‘voegen’. De laatste stap is dan enkel nog te fixeren!

Kapsels 2012 YSL

2012 Kapsels YSL

Kapsels 2012

Kapsel 2012

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
  • Trackbacks

  • Trackback from Lang Haar: hoe doe je het? | Felicity Fashion
    maandag, 28 mei, 2012

    […] het naar toilet gaan. Niets boven prachtige lange lokken waar je bovendien de meest uiteenlopende kapsels mee kan maken! Maar helaas ben ik niet gezegend met weelderig en gezond haar en dus zoek ik naar […]

Laat een reactie achter

Jouw email wordt nooit gedeeld.
Verplichte velden zijn gemarkeerd met een *