De eerste hete zomerdagen zijn aangebroken. Bikini’s van vorig jaar worden weer uit de kast gehaald om zo snel mogelijk van verfrissing te genieten maar blijken plots een stuk minder modieus dan een jaar geleden – één van de meest fascinerende fenomenen van a girls brain; wat je voorheen super hot vond kan op zes maanden een absolute not worden!

De badmode is ook dit jaar weer bijzonder veelzijdig; je kan jouw eigen stijl perfect weerspiegelen in je strandoutfit voor deze zomer.

Pain De Sucre Badmode 2010Pain De Sucre gaat voor veel kleur. En toegegeven, bij een warm weertje en een gebruinde huid is een kleurrijke bikini bijzonder sexy. De modelletjes van Pain De Sucre zijn vrij basic doch erg mooi afgewerkt. Ideaal voor wie een mooie bikini wil die toch gemakkelijk zit en ‘zwembaar’ is (Dat laatste wordt steeds meer een uitzondering binnen de badmode). Onze favoriet is deze rood-roze bikini met motief. De speelse afwerking is bijzonder sexy. Wie zijn outfit compleet wil maken werkt af met gouden sieraden.

MissoniNeen, dit is geen sjaal, het is wel degelijk badmode. Missoni wil hiermee zijn imago behouden en zijn traditionele stoffen en patronen ook hier laten uitblinken. Super fashionable maar niet erg ‘zwembaar’, wat Missoni ook zelf toegeeft. Missoni voorziet deze one-piece dan ook van de volgende zin: “We advice you do not wear it in water”. Vind je het water maar niks of hou je eerder van pootje baden, dan is dit Missoni badpak het overwegen waard. Vergeet niet ook de prijs te overwegen; deze Missoni kost 418 euro.

La Perla Badmode La Perla, jaar na jaar de elegantie zelve en dus ook dit jaar niet anders. Zoals we ook in de fashion al zagen is asymmetrie zich terug een weg aan het banen in de trends. Het alziend oog van La Perla speelt hier dan ook meteen op in. Zoals gewoonlijk is deze La Perla bikini voorzien van top kwaliteit en luxe afwerking. De badmode van het merk voor zomer 2010 is nogal donker, zwart komt doorheen de gehele lijn terug, toch kozen wij voor de mosterd gele kleur.

Lisa Marie FernandezEn zoals in elke niche is er ook in de badmode een no-go. Deze bikini van Lisa Marie Fernandez  geeft misschien wel een sportieve look maar behalve wanneer je gaat duiken blijft deze bikini misschien toch beter weg van het strand. Lisa Marie Fernandez is nochtans nog steeds erg overtuigd van haar ontwerp, de ganse collectie blijft de sportieve look behouden. Door zijn relatief klein succes is het dan ook geen wonder dat je op net-a-porter deze bikini nu aan 241 dollar kunt krijgen in plaats van 355 dollar.

Ook H&M pakt weer uit met grote campagnes voor hun badmode. Simpele modelletjes in allerlei leuke kleurtjes zijn er te vinden tegen spotprijzen. Dit roze bovenstuk is voorzien van pailletten die in  de zon reflecteren en alle kleuren van de regenboog tonen. H&M-bikiniIdeaal voor summer pool parties! Deze H&M bikini is voorzien van gevulde cups met uitneembare vulling, perfect voor zij die het met een kleinere cup moeten doen; een béétje valsspelen is tenslotte toegestaan! Het leuke aan deH&M badmode is dat je naar hartenlust kunt combineren. Deze zomer hebben de kleuren de bovenhand en je hoeft dus niet per se een setje te dragen, een broekje in een andere kleur kan perfect. Wie dan ook nog eens zorgt voor kleurige accessoires zorgt voor een doordachte look!