Kraagje H&M 2012 geel

Louis Vuitton SS 2012 Hemd

Louis Vuitton pakt deze zomer uit met een assortiment pastel kleuren. De runway van het luxebrand sprak zoals gewoonlijk weer tot de verbeelding. Feeërieke carousel-paarden droegen de modellen op hun rug en lichte kleuren als pastel- geel, roze, groen en oranje waren subtiele accenten tussen het wit!

De verfijnde en fragiele tot bijna timide vrouw stond centraal. Korte rokjes zijn uit den boze en reiken dan ook tot net boven of onder de knie, een dosis kant en de nodige tiara’s maken de gehele collectie op en top vrouwelijk!

Ik was al langer helemaal overtuigd maar het mag gezegd worden dat de kleding van Louis Vuitton vaker op de runway blijft dan het in mijn kast beland, helaas.

Kraagje H&M 2012 geel

Gelukkig trekt H&M deze lijn door! In hun zomercollectie laten ze verschillende trends meespelen en nemen ze ook een heel aantal elementen over. Accenten uit de befaamde collectie van LV konden dan ook niet ontbreken! De uitgesproken kanten claudine kraag uit de Louis Vuitton zomercollectie wordt door H&M geïntegreerd in een pastelkleurig hemd met korte mouwen. Ideaal voor de pastel-trend te integreren in een lieflijke outfit.

Wie dus liever geen fortuinen uitgeeft aan het kanten claudine kraagje kan bij H&M terecht voor een look-a-like!