Intimissimi in België!!

door Steffi Vertriest met 2 reacties

Eindelijk komt Intimissimi ook naar België! Het lingeriemerk opent zijn deuren in het grote Wijnegem Shoppingcenter! Niet ver van de Zara en het schoenparadijs Sacha kan je dus nu ook voor je lingerie terecht!

Intimmisimi komt vanuit de warmere Italiaanse oorden! En dat is eraan te zien! De lingerie is verfijnd en bestaat uit kwalitatieve materialen – een must voor ondergoed als je het mij vraagt! Doorheen de jaren heeft het merk zich vooral ontpopt als een natuurlijk, romantisch en fragiel lingerielabel. De campagnefoto’s van dit seizoen verbeelden perfect de sfeer die de lingerie beoogt.

En het prijskaartje? Vergelijkbaar met de top-range van Hunkemöller. Voor bh’s starten de prijzen rond de 30 euro!

Als lingerielover ben ik bijzonder blij met de komst van Intimissimi en zeker voor het Shoppingcenter is de komst een frisse wind doorheen de bestaande ketens! Ik weet alvast waar mijn eerst volgende lingerie-shopping zal doorgaan!

Intimissimi Belgium

 

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

  Reacties

 • Joke


  Afgelopen vrijdag in Wijnegem Shoppingcenter bij Intissimi mijn huwelijkslingerie gekocht. Super tevreden! Precies gevonden waarnaar ik op zoek was en nergens anders te vinden! Heel vriendelijke bediening!

 • Martine


  Gisteren bij Intimissimi in shopping Wijnegem geweest, onvriendelijke bediening, drie dames stonden samen te keuvelen en deden geen moeite om te helpen, telkens moest je er terug naar vragen en kwamen ze tegen hun goesting iets laten zien, een reden om nooit meer terug te gaan, kwam toevallig een vriendin tegen die juist hezelfde had meegemaakt, jammer ……………

  Laat een reactie achter

  Jouw email wordt nooit gedeeld.
  Verplichte velden zijn gemarkeerd met een *