Curve Id Levis

Iedereen kent het wel, de hel die soms doorstaan wordt bij het vinden van de geschikte jeans. Te kort, te lang, spannend op de heupen maar te los aan de billen, net dat spleetje dat open staat vanboven,.. Levi’s komt met de oplossing! Volgens Levi’s moet het maar eens gedaan zijn met vrouwen die ‘in een broek moeten passen’, daarvoor een ander dieet volgen en soms ellenlang moeten vechten erin te geraken. Het wordt tijd dat de jeans zich aan de vrouwen aanpast!

Levi’s komt dan ook met Curve Id op de markt. Een revolutionair concept waar niet je heupomtrek en je lengte de maat bepaalt maar wel je rondingen! Zo kan je ‘Slight Curve’, ‘Demi Curve’ of ‘Bold Curve’ zijn. En hoe weet je dan voor welke broek je moet kiezen? In de Levi’s winkel staan ze je graag bij om dat te weten te komen. Je wordt opgemeten door een vakkundig iemand en wanneer je de juiste maat gevonden hebt kan je kiezen uit allerhande verschillende modellen en kleuren.

Ik heb ze zelf nog niet geprobeerd maar ze schijnen geweldig te zijn!

Op mijn trip naar NYC kwam ik te weten dat Levi’s een stuk goedkoper is in Amerika. Wie binnenkort ook overzee gaat wacht dus beter en shopt in Amerika.