De Liu Jo badpakken collectie voor 2010 is absoluut een post waard. De rode draad van de kledinglijn wordt volledig doorgetrokken naar de strandcollectie. Liu Jo kiest voor stijlvolle en luxueuze badmode in 2010. Van speelse bikini’s met koordjes tot sexy badpakken. De keuze is aan jou.

Wie deze zomer de St.Tropez stijl wil hanteren combineert de Liu Jo badmode met verschillende accessoires. En ja hoor, natuurlijk heeft Liu Jo ook hieraan gedacht. Combineer naar hartenlust met oversized Liu Jo bags, opvallende juwelen, foulards of zelfs Liu Jo schoenen.

Liu Jo breidt dit jaar zowel haar badmode als lingeriecollectie sterk uit. Het lijkt wel of de Italiaanse merken deze zomer allemaal een stapje verder willen gaan – eerder zagen we al dat ook Patrizia Pepe zijn lijn uitbreidt met Patrizia Pepe lingerie. De collectie wordt steeds veelzijdiger en er staat vast en zeker ook een mooie toekomst te wachten voor deze lingerie-en strandcollectie van Liu Jo. Bovendien moet het gezegd worden; Liu Jo kiest wederom voor een prachtige campagne!

Keep up the good work Liu Jo!

Liu Jo Bikini

Liu Jo Bikini Zwart

Liu Jo Bikini 2010

Liu Jo Badpak