Sinds Patrizia Pepe haar lijn startte in 1993 breidde het aantal single-brand shops al uit tot 75 en wordt het merk maarliefst in 1200 winkels verkocht. Super fashionable en altijd up to date; dat is wat we gewend zijn van Patrizia. Een fan van Italian Design ben ik altijd al geweest maar de vreugde werd nog groter wanneer ik recent ontdekte dat ik ook voor lingerie bij Patrizia Pepe terecht kan. De collectie is niet erg uitgebreid maar toch erg veelzijdig. Zo vond ik online enkele pareltjes.

De lingerie die Patrizia ons aanbiedt is lieflijk en fragiel. Ieniemienie bh’tjes met frivole slipjes erbij geven je meteen het typische lieve-meisjes-gevoel . En natuurlijk zorgde Patrizia voor een zeer gedetaillerde afwerking. Wie goed kijkt ziet bij onderstaande zwarte top een letterpatroon verschijnen; de letters van Patrizia Pepe, speels in alle richtingen geroteerd.

Maar de frivole stukken uit de collectie zijn niet alles. Patrizia Pepe voorziet ons ook van enkele fashionable comfort stukken. Zachte joggings in sponsstof of fluweel, een losse trui,.. Allemaal gedetailleerd afgewerkt. Zo heeft de bordeaux jogging meerdere zakjes en een touwtje om aan te spannen in de taille. Het truitjes om over te gooien kent dan weer een uitgesneden tekening op de mouwen. Het staat vast; voortaan kijken we tv in stijl!

Patrizia Pepe Lingerie Grijze Trui Patrizia Pepe Lingerie Bordeaux Jogging Patrizia Pepe Lingerie Zwarte Jogging

Wie op zoek is naar een Patrizia Pepe winkel vind er een in Antwerpen – op de Oudaan (03/226.95.28) – of in Brussel – op de Rue Du Grande (02/512.86.10).