ValentijntipMade By Niki is een lingeriemerk uit de UK met een eigenzinnige passie voor verfijnde luxe-lingerie. Het label won vorig jaar nog de UK Lingerie Awards! En absoluut terecht, want als het op design aankomt is Made By Niki ver voor op de rest! Hun team bestaat uit jonge lingerie-addicts die elk seizoen weer verbazen. Dat het ook de Lingerie Awards niet ontging was dan ook een logisch gevolg!

In de aanloop naar Valentijn had ik je graag de Atomic Collection voorgesteld. En dit vooral voor de originele look van deze collectie! Stof wordt vervangen door een massale hoeveelheid fijne touwtjes, netjes geordend, gedrapeerd over borst en heup. Intiem, breekbaar en vooral ongelooflijk sexy!

Enkele dagen geleden had ik het over de lingerie van Fleur Of England en verbaasde ik mij vooral over de aantrekkingskracht van de – op het eerste zicht onaantrekkelijke – nude-kleuren. En I rest my case, ook hier trof ik het bewijs; teder en sexy!

Het prijskaartje van Made By Niki? Niet goedkoop! Voor onderstaande body met string moet je zo’n 300 euro rekenen. Jammer genoeg gaat subliem design gepaard met een stevig prijskaartje.

Made By Niki Lingerie Body string

Made By Niki Lingerie BH Fringed

BH Made by NikiString Made By Niki