ValentijntipIn de aanloop naar Valentijn ben ik nog steeds op zoek naar leuke lingerie! Ik blikte vandaag terug op de afgelopen posts van onder andere La Perla en Fleur Of England, en merkte dat ik een opvallende voorkeur voor dure lingerie heb. Of dat de luxe lingerie labels mij althans aanspreken. Wie niet hoor ik je al denken!

Toch vind ik dat het tijd is nog eens een betaalbaar lingeriemerk te bespreken. En waarom dan niet meteen een van de grootste lingerieketens, met Nederlandse roots, Hunkemöller!

Eén van Hunkemöllers grootste troeven is hun geweldige shapewear! Er vanuit gaande dat we allemaal wel een kantje aan ons lichaam weten te bespeuren dat minder perfect is dan de rest van onze body, willen we graag een aantal dingen verdoezelen. Bij de ene is dat het wegsteken van een buikje, bij de andere is dat een lift geven aan de borsten. Hunkemöller heeft voor iedereen wat in petto. Met hun push-up BH’s kan je tegenwoordig anderhalve cupmaat extra krijgen en slips in alle vormen zorgen voor een mooi gevormd achterste! Bovendien altijd te verkrijgen in de basiskleuren: wit, zwart en nude! De BH-bandjes hebben verschillende mogelijkheden; van haltertop tot gekruist. Voor elk kledingstuk heeft Hunkemöller een oplossing!

Valentijn komt eraan en laat me heel duidelijk zijn; corrigerend ondergoed geven is uit den boze!! Toch is het niet onbelangrijk te weten dat Hunkemöller een kei is in dit soort dingen, het zegt iets over de visie en het perspectief van het lingeriemerk!

Wat wel voor Valentijn? De leuke en speelse setjes genieten hier mijn voorkeur!

Hunkemöller 2012 Lingerie

Lingerie 2012

Lingerie Hunkemöller 2012