Maison Close is bij ons een relatief ongekend lingeriemerk. Onterecht want deze lingerielijn – met een erg bijzonder karakter – verdient het om gezien te worden.

Maison Close toont ons een typisch Franse stijl. Een sensuele lijn met steeds een knipoog naar het erotische. Zwart – sexy as always – is de kleur die centraal staat doorheen de collectie. De uitwerking kent een grotere diversiteit. Zo zien we zijden nachtkleedjes, verfijnde kanten lingerie en ook een reeks waar geflirt wordt met het bondage-idee. Toch speelt Maison Close het klaar om een luxueuze look te behouden.

De vrouw die Maison Close draagt voelt zich zonder twijfel sexy en verleidelijk maar wil niet vervallen in het goedkope. Dit is lingerie voor sensuele luxe ‘mademoiselles’!

Maison Close biedt ook een hele boel luxueuze accessoires aan; de zijden blinddoek is één van mijn favorietjes! Verleidelijk plezier gegarandeerd!

Wil je meer weten over Maison Close neem dan zeker een kijkje op The Lingerie Post, één van de grootste lingerieblogs ter wereld!