Italian fashion is altijd al mijn ding geweest en wie houdt van Italian houdt zeker van Patrizia Pepe. Er passeert geen seizoen dat het merk me in de steek laat. Hieronder mijn favoriete looks:

Patrizia Pepe Wintercollectie

Waar is de tijd dat de combinatie zwart met blauw nog fashioncrime number one was?! Deze winter trekken we er ons alvast niets van aan want de modewereld maakt er een trend van, zoals we eerder al zagen bij Céline.

Deze pittige look is voor de echte fashionista’s weggelegd. Een ultrakort denim rokje wordt gecombineerd met een kort strak blazertje – voor de verandering eens niet oversized.

Ik hou van de combinatie met de booties. De look wordt op deze manier lichter en meer casual.

Als het weer het toelaat kan je de panty achterwegen laten en booties met open teen aantrekken – deze zomer waren de open-teen-laarzen van Patrizia Pepe een mega rage!

Patrizia Pepe Wintercollectie zwart

Patrizia Pepe blijft de rock-chique trend aanhouden en daar kunnen we alleen maar blij om zijn. Vooral voor wie een romantische look over zich heeft is de rock-stijl een mooie kans een contrasterende feeling te creëren. Bovendien ziet de rock-chick er super fashionable uit!

De combinatie zwart zwart zwart wordt gesofisticeerd door de keuze van verschillende materialen; glanzend zwart leder, een stoffen rokje en een panty met strepen.

Voor Patrizia Pepe kan het niet genoeg zwart zijn want zelfs de handschoenen en enkelellaarsjes volgen de kleur van de outfit. En ja hoor, als je heel goed kijkt zie je dat deze schoenen nog open teentjes hebben. Wie beweerde er ook dat de open-teen laars alleen een zomertrend was?

Patrizia Pepe WintercollectieChanel was de eerste die het duidelijk maakte: bont is weer helemaal HOT. Liefst nog fake zodat we ons niet schuldig hoeven te voelen.

Ik hou dan ook van deze winterse outfit die patrizia pepe ons voorschoteld. Een beige blouse met rolkraag  en een bontje erover zorgen alvast voor een aangename temperatuur. Want hoe fashionable een outfit ook mag zijn niemand houdt ervan kou te lijden.

De lederen legging blijft top!  Deze van patrizia Pepe heeft bovendien een zachte kleur en is ideaal voor wie niet houdt van het rock-and-roll gehalte van leder. Ook voor wie sowieso al een strenge look heeft zal deze legging een betere optie zijn.

En de accessoires maken de outfit uiteraard compleet. Enkellaarsjes met open teen en warme lange handschoenen zorgen voor een super fashionable look!