Wat word ik vrolijk van deze zomercollectie van Supertrash; Geen saaie of doffe kleuren maar felle hoogzomer tinten, helemaal geïnspireerd door de jaren ’70!

Wie Supertrash al eerder probeerde beaamt vast visie over de pasvormen, ze zijn subliem! Ook in deze zomercollectie zien we meteen dat pasvorm het verschil zal maken tussen een go-go of een no-go. Maar ik heb er alle vertrouwen in dat het de go-go zal worden!

Het viel mij onlangs op dat het merk de laatste seizoenen een grote boost gekregen heeft. Steeds meer van mijn favoriete winkels halen het merk in huis en dat kan ik alleen maar toejuichen!

De grote groei heeft het merk te danken aan de – meer dan – succesvolle overname door Nederlands fashiondesigner Olcay Gulsen, in 2009. Het merk evolueert nog steeds en elk seizoen zien we meer karakter en een doorgedrukte stijl van Supertrash. Het merk overtreft zich telkens weer en ongetwijfeld moet het beste nog komen. Redenen genoeg om mij nieuwsgierig te maken naar de wintercollectie 2011-2012.. Op Amsterdam Fashionweek konden we daar al een kijkje in nemen.. I rest my case!

Supertrash  ZomerkleedjeSupertrash Gele jurkSupertrash Zomercollectie 2011Supertrash Zomercollectie