Nog niet zo lang geleden verlangden we nog volop naar de zomer maar nu de wintercollecties hun weg naar de winkels vinden begin ik al te hunkeren naar de winter. De wintercollectie van 2010/2011 ziet er dan ook behoorlijk goed uit – understatement!

We wachten er al een tijdje op en nu is het zover.. Mer Du Nord gooit zijn campgne voor winter 2010/2011 online! Mooie campagnes zijn we ondertussen gewoon bij MDN en ook de kledij is weer naar believen. Mer Du Nord gaat voor een warme gelaagde winterse look. Sobere kleuren zoals grijs en zwart doorstaan elke koude periode in stijl. Maar Mer Du Nord zou Mer Du Nord niet zijn als ze niet opteerden voor kleur in hun collectie. De sobere all-time-fashionable kleding wordt gebalanceerd door felle kleuren als oranje en fuchsia.

Er wordt opvallend veel gekozen voor kort; korte winterkleedjes, korte rokken, korte shorts,.. kort is de boodschap deze winter bij MDN. En natuurlijk wordt er aangevuld met warme winterse accenten. Gebreide sjaals, gehaakte mutsen en dikke kousenbroeken!

MDN springt – zoals vele anderen – mee op de bont-trend. De wintercollectie 2011 zit boordevol beestjes – hoewel meestal geen echte, gelukkig.. Vooral de schoenen worden van bont voorzien, een trend die we eerder al zagen o.a. bij Chanel.

Wederom een verbluffende collectie van Mer Du Nord. Een collectie waar iedereen vast en zeker wel wat naar zijn zin vindt.

Mer Du Nord Wintercollectie 2010/2011Mer Du Nord Wintercollectie 2010/2011Mer Du Nord Wintercollectie 2010/2011Mer Du Nord Wintercollectie 2010/2011

Binnenkort ook de heren- en kindercollectie van Mer Du Nord op Felicity Fashion.