Michi Sportkleding

Als Michelle Watson – oprichtster van Michi die al eerder ontwierp bij o.a. Donna Karan en Kate Spade – het heeft over de blanco zone tussen sexy lingerie en comfortabele sportkleding dan weet ik meteen wat ze bedoeld. We drijven allemaal mee met de steeds meer opkomende sporttrend en als we het Amerikaanse voorbeeld volgen zal deze tendens nog veel verder boomen. Toch kennen we allemaal de dilemma’s van sportkleding.. Comfortabel ja, fashionable helaas.. Er blijven dan twee keuzes over; of we richten ons tot de Addidas-achtige merken met een overload aan sportgehalte, of we wagen ons aan comfort-luxe in het Juicy Couture genre dat dan weer niet geschikt is voor zweet en dergelijke..

Tijd dus voor een ware luxe-revolutie in de sportkleding! Michelle Watson lanceert volgende winter 2011-2012 ‘Michi’. Een sportlijn gebaseerd op de immer hippe en sportieve New Yorker die ook in de gym helemaal in fashion wil zijn! Michi staat voor strak en high fashion design met een vleugje architecturale perfectie! De combinaties zijn echt SUBLIEM, gewaagd maar toch draagbaar!

De collectie werd vervaardigd uit de meest luxueuze materialen, elk uitgekozen door Michelle’s neus voor detail! De luxueuze stoffen, het gaas, de peek-a-boo BH’s,.. het draagt allemaal bij aan een gesofisticeerde overall-look! Luxe, perfectie en high fashion.. Het zal niemand verbazen dat deze sportwear binnenkort door heel wat celebs de hemel in geprezen zal worden! (Mark my words!!)

Ik ben helemaal fan!! Dus ik smeek alvast: MICHI WE WANT YOU IN EUROPE!!!

Michi Sportwear 2011-2012

Michi Sportkleding 2012

Michi Sportkleding 2011