Dat ik helemaal weg ben van pelsjes heb ik waarschijnlijk al wel duidelijk gemaakt. Deze winter ben ik absoluut de bont-bitch!! Door het omvangrijke aanbod bont kan elke outfit voorzien worden van een stukje pels, al is het soms maar een haarband of een tas die wat ‘behaard’ is. Gisteren schreef ik op Sjakossen nog over de bont collectie bij Topshop.

Toch is het niet altijd zo makkelijk om het juiste bontje te vinden. Vaak zijn ze oftewel zo goedkoop dat ze er ‘el cheapo’ uitzien oftewel super deluxe mooi maar overdreven duur. Ik merkte deze winter al gauw dat konijnenvacht een stuk goedkoper is, maar dan nog vond ik lang het juiste bontje niet.. Tot ik bij Café au Lait de collectie van Oakwood zag. Vooral poncho’s maar ook sjaals en bodywarmers en dit in de meest zachte pelsjes.

Reden te meer om ook de rest van de Oakwood collectie eens onder de loep te nemen. En dat loont! Een jonge casual chique collectie die duidelijk meer aandacht verdient dan de lijn momenteel krijgt! Bovendien zijn de prijzen bijzonder schappelijk! Bontjes varieren tussen 100 en 350 euro.

Ik toon jullie alvast wat campagne-foto’s van de wintercollectie 2010-2011.