OililyDe feestdagen staan voor de deur en dus wordt het hoog tijd om kerstinkopen te doen. Als fashion-addict maak ik er dan ook een gewoonte van om iedereen wat fashionables te kopen! Dus ook voor de kleinsten ga ik op zoek naar leuke accessoires of kleertjes. Hoe leuk het ook is om door al die mini-outfits te snuffelen, het is niet altijd even gemakkelijk.

Bij Oilily vond ik echter al heel snel een overload aan leuke spullen. De kinderkleding van Oililiy is zo kleurrijk dat je er op slag vrolijk van wordt! Allerhand outfits worden samengesteld met alle kleuren van de regenboog. Bovendien staat Oilily bekend om zijn prints die meestal een bloemenpatroon vormen.

Oilily Tassen PaardjeMaar niet alleen de kinderkleding vond ik de max, ook allerhande accessoires sprongen meteen in het oog. Zoals een leuke trolley van Oilily of een handtasje in de vorm van een paardje.

Ook volwassenen zijn helemaal weg van de vrolijke kleuren van Oilily! En er is niets zo schattig als mama en de kleine spruit die dezelfde Oilily tas hebben, welliswaar in een verschillend formaatje!

Allemaal ideale kerstkado’s!