pinko 2010Sinds Pinko zijn eerste Belgische flagship store in Antwerpen opende, krijgt het merk steeds meer aandacht. Zo veroveren ze alle harten van de Italian design lovers en zelfs geroutineerde Patrizia Pepe liefhebbers schakelen nu ook over tot de super fashionable stijlen van Pinko. Recent nam ik al eens kijkje in de najaarscollectie van Pinko en het is wederom ge-wel-dig !!

Maar Pinko brengt ons ook ander nieuws. Het familiebedrijf gaat in zee met de 29 jarige Canadese tricotontwerper, Mark Fast. Doet die naam bij jou nog geen belletje rinkelen, dan zal dat in de nabije toekomst vast en zeker veranderen. Eerder dit jaar bewees de Canadese ontwerper zijn potentieel al in zijn collaboratie Mark Fastmet Louboutin voor de Christian Louboutin Schoenen voor zomer 2010. Een prestatie die mij alvast doet hunkeren naar meer.. Mark Fast staat bekend om zijn lichaamsbewuste silhouetten en zijn innoverende breitechnieken sinds hij deze voor het eerst toonde op de London Fashion Week in 2008.

Voor Mark Fast zelf is de samenwerking met Pinko dé kans om zijn kunde aan het grote publiek te tonen.

Voorlopig wachten we dus in spanning af maar gelukkig kunnen we binnenkort onze ogen al de kost geven aan de nieuwe collectie! Wie de Belgische Pinko winkel wil bezoeken moet zich naar de Huidevetterstraat in Antwerpen begeven.