Pinko gaat deze zomer nog excentrieker. Hun kleding begint zienderogen meer sterallures te krijgen maar wordt daardoor ook een stuk minder draagbaar. Voor de zomercollectie zien we vele felle kleuren zoals blauw en fuchsia maar ook combinaties van goud en paars. De rock stijl van deze winter gaat over naar een disco stijl. Leggings komen in alle kleuren en  je kan niet gek genoeg combineren – als het aan pinko ligt.

Behalve de ‘boyfriend’ trend – Losse broeken en oversized blazers – zien we ook trekken van de leger-trend verschijnen. Gelukkig geeft Pinko er zijn eigen moderne twist aan. Kaki kleuren worden zowel in speelse rokjes aangetroffen alsook in strakke broeken en blazers. En natuurlijk voorziet Pinko de nodige accessoires en frularia!

Ik was vooral fan van de armi-like-trend en minder van het disco gehalte, hieronder dan ook de Pinko zomercollectie die ik het leukst vond!

Pinko Zomercollectie Kleedje met 1 schouderPinko Zomercollectie Pinko Zomercollectie Kaki broekPinko Zomercollectie ZwartPinko Zomercollectie  Rokje Pinko Zomercollectie

Opzoek naar een Pinko flagship store? Je vindt er momenteel maar eentje in België en dit in de modestad Antwerpen, in de Huidevetterstraat.