Burberry Prorsum WintercollectieWie een stevig spaarvarken wil aanslaan voor zijn trenchcoat kan gaan voor deze met bont afgewerkte jas van Burberry Prorsum. Burberry staat bekend als het merk boven alle merken van de trenchcoats.

Jarenlang vakmanschap en loyaliteit naar hun stijl toe maakte van de lange jas een typisch Burberry item – naast hun geruite patronen uiteraard. Met deze trench van Burberry ben je op en top in fashion, hij voldoet aan alle eisen van de wintermode!

Uiteraard hoort er ook een prijskaartje naar waarde bij; 3500 euro.

H&M trenchcoat Maar het kan ook stukken goedkoper! Je kan er haast niet naast kijken, overal in het straatbeeld zie je de advertising campagne van H&M. En jawel ook bij H&M is de trenchcoat overvloedig vertegenwoordigd. Deze zwarte trench van H&M straalt een moderne en volwassen look uit. Bovendien is hij al verkrijgbaar voor 69,95 euro.

By Malene BirgerBy Malene Birger komt met deze zwart wollen trenchcoat op de proppen. Ideaal voor een stijlvolle weekend-look! By Malene Birger gaat voor lang deze winter, de jas reikt tot over de knie. Ideaal dus voor de koudere winterdagen. Bovendien is deze trench bijzonder handig voor avondfeestjes. Gedaan met dat helse stuk van de auto tot aan de place-to-be. Je duffelt je helemaal in met deze By Malene Birger jas en eenmaal binnen kan je je feestelijke – en vaak ook nogal blote – outfit meteen doen stralen. Deze trenchcoat kent een prijs van 560 euro.

Trench Coat TopshopEen stuk goedkoper en één van mijn favorieten is deze jas van Topshop. Deze trenchcoat heeft een camel kleur en door zijn plooien onder de riem benadrukt hij de taille. De stof is een stuk lichter dan bovenstaande trenchcoats, waardoor deze trench van Topshop ook in de tussenseizoenen perfect dienst doet. En uiteraard is vooral de prijs aantrekkelijk; 120 euro. Te bestellen op topshop.com.

Deze winter is animal-style helemaal in fashion! Lanvin Trench Coat WintercollectieLanvin speelt hier op in met een luipaard trenchcoat. Niet alledaags maar wel super origineel! Wie er het geld voorover heeft – want uiteraard is Lanvin niet de goedkoopste – kan vast en zeker de show stelen deze winter. Combineer met een stijlvolle handtas en high heels en je zal je meteen een super ster wanen. Deze Lanvin trenchcoat met luipaardmotief heeft een prijskaartje van 3000 euro.

Michael Kors Rode TrenchOok Michael Kors biedt enkele trenchcoats aan. Deze rode trench – eveneens in beige verkrijgbaar – representeert ongetwijfeld het Michael Kors imago; stijlvol, clean en eigentijds! Just as we like! Hoewel Michael Kors zeer uiteenlopende prijzen heeft is deze trenchcoat meer dan schappelijk geprezen. Voor slechts 120 euro kan hij al van jou zijn.

Juicy Couture Jas Winter 2011Juicy Couture blijft mij verbazen met hun kledinglijn. Bij de meesten nog steeds bekend als de jogging en sleepwear lijn, kent Juicy toch een verbazingwekkende opgang qua all-round merk. Vorige winter al pakten ze uit met bonte jasjes en ook hun trenchcoats voor deze winter mogen gezien worden. Stijlvol en toch trendy en jong! Deze Juicy Couture trenchcoat heeft een prijskaartje van 300 euro. Wie tripjes naar Amerika gepland heeft koopt beter daar, Juicy is er nu eenmaal een stuk goedkoper.