horlogetrends

De tijd is voor veel mensen een belangrijk begrip. De meeste mensen komen tijd tekort op een dag, en zouden willen dat ze meer tijd over hielden. Het is van cruciaal belang dat je op de hoogte bent van de tijd, en de perfecte accessoire hiervoor is een horloge! Een horloge is een enorm efficiënt accessoire, omdat je nu niet de hele tijd je mobiel erbij hoeft te pakken als je wil zien hoe laat het is. Daarnaast is het ook gewoon een prachtig sieraad die je hele outfit een boost kan geven.

Maar, wat zijn nou precies de horlogetrends van 2022? Het is namelijk ontzettend gaaf als je de mode niet alleen kan volgen met je outfits, maar dat je trends ook kan laten terugkomen in je accessoires. Veel mensen vinden dit lastig: hieronder wordt uitgelegd hoe jij de horlogetrends van 2022 eenvoudig kan opvolgen!

horlogetrends 2022De kleur goud: totaal niet fout in 2022!

De kleur goud wordt tegenwoordig veel meer gebruikt voor sieraden dan de kleur zilver. Vroeger dacht men dat goud ordinair was, en dat zilver veel meer klasse uitstraalt. Niets is minder waar. Een gouden horloge geeft een speels effect en laat zien dat jij verstand hebt van mode en dat jij goed op de hoogte bent van wat er zich op de catwalk afspeelt. De kleur goud straalt elegantie en luxe uit, en met zo’n gouden horloge kan jij laten zien wat je allemaal in huis hebt.

Daarnaast is het ontzettend stijlvol om je andere sieraden op je horloge af te stemmen: alles in het goud zorgt voor een zomerse look. Jij wil spontaan in het vliegtuig springen met zo’n geweldig horloge. Een gouden horloge gaat daarnaast nooit uit de mode. Je hoeft dus niet bang te zijn dat jij jouw gouden horloge al binnen een jaar in een donker laatje moet stoppen. Zo’n grote uitgave, daar wil je toch diverse jaren mee pronken? Dat kan met een gouden horloge, omdat het een zeer tijdloos exemplaar is. En, wanneer zien we een (rosé)gouden horloge aan jouw pols bungelen?

gouden horloge 2022

Een vierkant horloge

Ronde horloges zijn verleden tijd: maak plaats voor het vierkanten horloge! Een vierkant horloge is net wat artistieker dan zo’n saai, standaard rond horloge. Het is uitdagend, maar ook weer niet te ingetogen. Een perfecte balans van twee werelden! Zo’n horloge is klassiek maar tegelijkertijd ook modern. Je denkt waarschijnlijk dat deze twee dingen in tegenspraak met elkaar zijn, maar je zal vanzelf merken dat een vierkanten horloge deze twee gevoelens perfect met elkaar kan combineren! Een minimalistisch horloge dat de ideale aanvulling is op je outfit, zonder dat het afleidt van de volledige outfit. Je wil natuurlijk niet dat jouw horloge jouw outfit overschaduwt. Een goed evenwicht tussen jouw outfit en je horloge: dat is enkel mogelijk met een innovatief vierkant horloge!

En, welke trend ga jij volgen dit jaar? Vind jij alle soorten horloges even mooi, of heb je een favoriet? Als je echt indruk wil maken op jouw medemens, dan is het zeker een goed idee om de trends te combineren. Een vierkant gouden horloge is helemaal de bom in 2022. Zo begint je jaar pas echt goed. Til jouw 2022 naar een hoger niveau met zo’n stylish en trendy horloge!