Geen trends van pastel of nude kleuren voor Talking French wel prints, wit en donker blauw, zijde en kant. Zomercollectie 2010 ligt in dezelfde lijn dan de wintercollectie van Talking French. Het Belgische label blijft duidelijk trouw aan zijn stijl. Vergelijkbaar met Olivier Strelli zien we bij  Talking French mainstream elegante damesmode die vooral gekozen wordt voor het tijdloos karakter en de mogelijkheid tot combineren. Ook comfort en kwaliteit zijn sleutelwoorden van Talking French

De collectie van deze zomer brengt niet echt iets nieuws. Wat niet wegneemt dat Talking French ook dit seizoen weer hele mooie stukken presenteert. Brede geklede broeken worden gecombineerd met losse truien en de nodige accessoires. Talking French denkt aan alles; sjaaltjes, schoenen, tassen, armbanden en kettingen.

Talking French Zomercollectie 2010 Brede Witte BroekTalking French Zomercollectie 2010 Witte RokTalking French Zomercollectie 2010 ZomerkleedjeTalking French Zomercollectie 2010 Zijden Blous

Ook verschillende kleedjes met gedetailleerde afwerking springen in het oog. Rokken met kante afwerking en zijde hemden maar ook jeans, worden gerepresenteerd in de zomercollectie. Talking French voegt zich dus toch naar de trends van 2010 en daar juichen we om want het is vast en zeker geslaagd!

Net als de Mer Du Nord zomercollectie veel prints bij Talking French. Luchtige zomerse kleedjes krijgen daardoor een speelse nonchalante twist. Wie de collectie bekijkt krijgt alvast zin in de zon!

Zomer 2010 zijn we wederom blij met wat we zien dus ‘We keep on talking French’