Thomas Sabo Ring PlatenspelerIn mijn zoektocht naar een ring kwam ik ondertussen al de extreme collectie van Matthew Campbell Laurenza en de fonkelende kanjer van Swarovski tegen. Beide fantastisch doch niet helemaal wat ik in gedachte had. Bovendien heb ik nog een voorwaarde voor mijn ring-to-be gevonden! De ring moet een persoonlijke waarde hebben! Hoe ik dit ga realiseren? Nog geen idee..

Een optie is de ring relateren aan mezelf. En waar kan ik dat beter zoeken dan in de Thomas Sabo collectie – as you know, grote fan, al begint dat zinnetje nu wel afgezaagd te worden. Uhum – die bekend staan om hun persoonlijke bedeltjes. Hun aanbod bedels is gigantisch, hun aanbod ringen is wat beperkter. Niettegenstaande vond ik toch een ring naar mijn smaak én naar mijn passie. Als zangeres en muziekliefhebber kon ik mij best vereenzelvigen met deze super originele ring van Thomas Sabo! Een oude platenspeler tot in detail uitgewerkt en bovendien met steentjes – hoera!

Ik ben er alvast voor te vinden en ik durf zelfs te claimen dat deze Thomas Sabo ring momenteel bovenaan mijn – nog niet zo lange – lijstje staat! Oh ja, en wat dat ding nu juist kost? 239 euro!

Maar voor ik overhaaste beslissingen neem neus ik nog even verder..