Thomas Sabo CharmsIn 1984 had meneer Thomas Sabo himself het grandioze idee een sieraden-bedrijf te starten. Hij noemde zijn bedrijf dan ook naar zichzelf en de ‘Thomas Sabo Juwelen’ waren geboren.

De grote doorbraak van Thomas Sabo kwam er bij de introductie  van de Charm Club. Het dragen van charms aan sieraden is een eeuwenoude traditie. De charms representeren een stukje van jezelf, een geheime passie of obsessie. Life-changing momenten, een nieuwe romance, bereikte doelen en successen.. Het is allemaal terug te vinden in je charmbracellet.

Wanneer ik de uitgebreide keuze aan zilveren charms zie voel ik me op slag weer 14 jaar. Ik wil niet kiezen, ik wil ze liefst allemaal. Omdat ze niet goedkoop zijn kies ik als fashion-victim natuurlijk meteen voor: een tasje en een schoentje.. Maar ook een boek, om het “Nice clothes, no brain” label te ontwijken. Op het boek staat het opschrift ‘My secrets’ waardoor ik het een ideale representatie vind van al datgene wat je net niet wil delen met de buitenwereld. Het zegt niet voor niets MY secrets!

De ruime keuze aan charms geven je de mogenlijkheid je eigen draai te geven aan je juwelen. Je kan werken met kleur of enkel met zilver. Je kan kiezen voor charms die een betekenis voor je hebben of gewoon kiezen wat je er leuk uitzien vindt. Je kan de charms vinden in een van de vele Thomas Sabo verkooppunten of in hun Thomas Sabo online shop.

Thank you Thomas!!

Thomas Sabo Charms ketting