Patrizia Pepe Campagne 2009Fall-Winter 2009 draaide om zwart, zwart, zwart en nog eens zwart! Bovendien keerden we na een lange tijd weer terug naar de Franse stijl. Ook de Italiaanse merken lieten zich inspireren door merken als Chanel. En zo deed ook Patrizia Pepe mee aan de zwart-lederen rage.

We zagen in hun collectie de trendy rock chique stijl terug komen. Veel zwart gecombineerd met harde kleuren zoals rood en hevig blauw maar ook opvallend – en in tegenstelling tot andere Italiaanse merken – veel licht grijs en gebroken wit. Ook erg leuk dit seizoen zijn de assecoires van Partizia Pepe; zacht lederen handtassen en killerheels. Minder algemeen gekend is de lingeriecollectie van Patrizia. Wie benieuwd is naar deze collectie neemt best een kijkje op de website, een select deel van de Patrizia Pepe Lingerie wordt ook verkocht in de Belgische PP winkels.

Patrizia Pepe heeft bovendien ook een mannencollectie, een jeugdcollectie en een kinder- en babycollectie.

Wie op zoek is naar een Patrizia Pepe winkel vind er een in Antwerpen – op de Oudaan (03/226.95.28) – of in Brussel – in de Rue Du Grande (02/512.86.10).