Thomas Sabo Moonboots

Enkele dagen geleden stelde Thomas Sabo zijn nieuwe collectie winter 2012-2013 voor! Als grote fan kon ik dit natuurlijk niet missen!

Het wordt steeds duidelijker dat Thomas Sabo veel meer is dan bedelarmbanden alleen. Het gamma wordt steeds meer uitgebreid en ook hun horloges wekken steeds meer belangstelling. De bedeltjes blijven natuurlijk in de collectie zitten. Sinds Thomas Sabo ermee begon in 2006 kent het merk een grote boem en nog steeds zijn heel wat fashionista’s uber-fan van de charms – mezelf incluis! Toch is dit het eerste seizoen dat ik het gevoel heb dat de bedels niet meer de kern van de collectie vormen.. Maar geen getreur, nog genoeg moois om op de verlanglijst te zetten. Het thema van de bedels is winter! We zien onder andere ijsberen, pinguins en Moonboots !

Thomas Sabo MoonbootsThomas Sabo Snow 2013Thomas Sabo Pinguin

De bedeltjes zijn vanaf nu niet meer de enige manier om je helemaal te laten gaan in je creativiteit, er is nu ook de Special Addition lijn waarmee je aan de slag kan. Verschillende click-ons kan je over elkaar combineren waardoor je een geheel nieuw en persoonlijk juweel krijgt! De hangertjes kunnen ook afzonderlijk als bedels gebruikt worden!

Flowers Thomas Sabo

Thomas Sabo kiest ook voor een fijne collectie. Kleine strikjes in je oren of aan je hals, mij konden ze alvast bekoren! Lieflijk en verfijnd, dat contrasteert een beetje met de grote bedels die we gewoon van het merk zijn maar Thomas Sabo weet ze als geen ander te presenteren. De ring met de strik staat alvast op mijn wishlist!

Thomas Sabo oorbellenThomas Sabo ClassicThomas Sabo Ring

Thomas Sabo komt ook nog met een exclusievere lijn op de proppen: Sweet Diamonds. Zoals te verwachten; met echte diamanten en goud in verwerkt! Voor de millionairs onder ons? Niet per se, De diamanten en het goud zijn bewust klein gehouden om de prijzen te kunnen drukken! Meer over deze Sweet Diamonds lijn, binnenkort!