Say what?

Dat de eerste samenwerking tussen Donatella Versace en H&M een groot succes was hoef ik niemand meer te vertellen! De collectie was origineel en kortweg stunning, dat hebben we allemaal gezien. Maar dat de collectie zo sterk was dat de twee tekenden voor een tweede lading is toch wel straf!

En op die tweede collectie hoeven we niet meer lang te wachten. Vanaf 19 januari is de collectie beschikbaar.. MAAR er zit een olievlek op de satijnen schoen. De collectie zal enkel op de online webshop te verkrijgen zijn – die tent hoeven we dus niet meer uit de kast te halen – en jammer genoeg heeft België geen H&M online-store [Nooooooooo]. Volgende friend-request zal dus iemand uit Groot-Brittannië, Duitsland, Nederland, Denemarken, Zweden of Noorwegen moeten zijn (toegevoegd aan mijn to-do list!).

Hoe ziet de collectie er uit?

Versace kiest een compleet andere lijn! De eerste samenwerking bestond uit typerende collectiestukken van het Versace-huis. Je had een stukje geschiedenis om je lijf, weliswaar voor een beperkter prijskaartje. De komende collectie is bijzonder zomers en kiest bevat opvallend zachte kleuren – niet echt in de stijl van Versace.. En in die zin voor mij minder geslaagd. Inspiratie haalde Donatella Versace duidelijk bij de Dolce And Gabbana zomercollectie voor 2012. Fruit en groenten zijn een must voor iedereen, i agree! Dat het een zomercollectie is valt meteen op. Speelse zomerkleedjes, tops, shortjes en ook bikini’s kenmerken deze zomercollectie 2012.

Persoonlijke favoriet? Zonder twijfel de mini-short met bessen!

Versace For H&M 2012Versace For H&M Nieuwe collectie

Versace For H&M Mode 2012Versace H&M 2012

Versace for H&M ZomercollectieVersace H&M zomercollectie 2012

Versace For H&M bikiniVersace for H&M schoenen 2012

Versace AccessoiresVersace For H&M 2012 Accessoires