Yoga outfit

Yoga outfit

Het is een hype en ook ik doe er aan mee: Yoga. Ik ben er een aantal weken geleden mee begonnen en houd het alleszins al langer vol dan eender welk fitnessabonnement dat ik ooit nam. Meerdere malen per week zelfs.

In tegenstelling tot wat de meesten denken is het meer dan wat stretchen en mediteren alleen. Veel meer. Dat verzeker ik je. Enfin, ik plan het nog een tijdje vol te houden en gun het mezelf dan ook een yoga outfit te kopen. Tijd dus om mijn opties te overlopen.

Een eerste optie is niet al te gesofisticeerd spul. Ik denk aan gewone sportswear te vinden bij United Brands, Decathlon of het veelvoud aan online shops die sportieve kledij verkopen. De voordelen zijn duidelijk: dit is een budget vriendelijke oplossing, de nadelen zijn uiteraard de weinig fashionabele look van deze tenues.

Sportkledij 2012

Een tweede optie is een yogalijn te nemen van een kledinglijn die je leuk vindt. Ik denk dan meteen aan Hollister en de grote broer Aber Crombie & Fitch die beiden een yoga-lijn hebben. De snit is goed en modieus, de stoffen zijn van een redelijk niveau en de prijs blijft laag. Ze werken met verschillende leuke kleuren die ook te mixen en te matchen zijn. Door de aantrekkelijke prijs kan ik dan ook een aantal kleurtjes kopen en afwisselen.

Hollister Yoga Short

Een derde optie is full on voor de jet-set look te gaan. Hoewel de luxe-sportkleding nog in zijn kinderschoenen staat – aan de future designers: doen! – zijn er toch een aantal merken opgedoken die ge-wel-dig mooie dingen op de markt brengen. Mijn absolute lievelingsmerk is: Michi. Ik was fan van het eerste uur en schreef bij de launch dan ook meteen een post over Michi. Ook voor Yoga biedt Michi heel wat. Ze werken met sport BH’s waar optioneel een top over aangetrokken kan worden. Als je van plan bent veel te zweten – ik denk aan Bikram Yoga – dan is dit een aanrader!

Mooie Sportkleding Michi