Ook bij Atos Lombardini zien we een heuse transformatie. Waar het merk tot voor kort nog bekend stond om zijn elegant en  sober design wordt het nu een heuse rock collectie. In 2010 durven we te kiezen voor kleur, dat zagen we o.a. al in het gamma van Dsquared².

De prachtige kleedjes krijgen een fluorescerend accent. Een zwart kleedje met een gif groene band in de taille of een marine blauwe deux-piece met een flashy roos lintje aan de bustier, zolang het accent er is kan het allemaal!

Dezelfde trend zien we terugkomen in de accessoires. De schoenen en de handtassen van Atos Lombardini zijn eerder sober en hebben – op roze na – meestal natuurlijke kleuren. De armbanden daarentegen zijn – om het met een understatement uit te drukken – erg kleurrijk!

Ondanks deze gewaagde zet van Atos Lombardini blijven er ook klassiekere stukken in collectie 2010 zitten. Voor ieders wat wils dus!

Atos Lombardini voorjaar 2010 short en vestAtos Lombardini voorjaar 2010 KleedjeAtos Lombardini voorjaar 2010 accessoires Atos Lombardini voorjaar 2010 Kleedje