Caroline Biss 2012-2013 Wintercollectie

Aah pure Belgische mode, een ras apart! Die typische je-ne-sais-quoi stijl waavoor er woorden in mijn vocabulair ontbreken. Niet super fashionable, as in bling-bling rock chick maar sec, betrouwbaar en altijd vrolijk!

Caroline Biss behoort ook tot dat gamma en de komende winter 2012-2013 zetten ze het rood in de verf! Geen kleine touch zoals elk seizoen wel micro-trending is maar full-on red alert! Van kop tot teen! Misschien moet ik het dan toch ook maar eens proberen. Want om eerlijk te zijn mijd ik rood in mijn kast. Ik vind het een moeilijk kleur. Het is snel te overheersend en niet iedere tint uit het rode palet staat mij. Van kop tot teen ga ik voorlopig aan mij laten voorbij gaan maar misschien moet ik maar eens starten met een aantal stuks die ik dan eerst comfortabel kan combineren met de gevestigde waarden uit mijn garderobe – altijd een mooie overgang!

Ik denk aan een simpele skinny met een marine gestreept truitje en een rode blazer, eventueel afgewerkt met gouden juwelen om de marine cliché compleet te maken. Soms moet je niet rebelleren maar gewoon in extremis blenden!

Misschien zet deze selectie van Caroline Biss Wintercollectie 2013 je toch een beetje op het verkeerde spoor.. De rode vibe is slechts een thema uit de ruime collectie van onze Belgische trots. Een portie zwart-wit en de gewoonlijke prints zijn wederom te bespeuren in deze wintercollectie! Ook laten ze zich inspireren door de Gucci collectie FW 2012, de edelsteen-kleuren zijn ideaal gecombineerd met zijde, een thema dat het vooral in aanloop naar de feestdagen goed zal doen. Maar dat is uiteraard nog wat vroeg, laat het maar eerst eens zomer worden!