Halé Bob Rood KleedjeHalé Bob Bikini RoodHalé Bob Top PrintHalé Bob Kleedje

Het duurde niet lang of de Halé Bob kleding van creative director Daniel Bohbot werd dé must-have bij de Hollywood sterren. De vrouwelijke stijl en de originele prints ontgaan de celebs niet. De kleding straalt de luxe uit waarmee zij – en niet alleen de rich and famous – zich willen associëren. Niet enkel overdag wordt de Halé Bob kleding gespot, maar ook op glamoureuze feestjes en zelfs in grote series zoals Desperate Housewives. Daniel Bohdot laat zich dan ook graag inspireren door de levensstijl van de sterren in Los Angeles.

Paris Hilton in Halé BobHalle Berry in Halé BobVanessa HudgensCindy Crawford in Halé BobEva Longoria in Halé BobSharon Stone in Halé Bob

De lijn probeert telkens opnieuw uniek uit de hoek te komen. We zien dan ook vaak originele prints verschijnen en meestal zijn de kledingstukken vervaardigd uit zijde, een stof waar iedereen zich op en top vrouwelijk in voelt. En dat is het doel van Halé Bob; vrouwen zich mooi en zelfzeker laten voelen. Kunnen we alleen maar aanmoedigen, toch?!

Voor zomer 2010 zien we de prachtige Cabana collectie opduiken. Wie een kort kijkje neemt tussen deze stukken zal zich meteen in het zuiden van Frankrijk wanen. De zijden en katoenen tunieks schreeuwen gewoon om zon zee strand én een cocktail in de hand! De Cabana collectie van Halé Bob is een strandcollectie boordevol leuke kleedjes, overgooiers en bikini’s.

Halé Bob Cabana Zomercollectie 2010Halé Bob Cabana Zomercollectie 2010Halé Bob Cabana Zomercollectie 2010Halé Bob Cabana Zomercollectie 2010

Wie problemen heeft met deze strandkleding in de winkels te vinden kan de Halé Bob kledij kopen op de online store van Halé Bob.