Vorige week konden we al een kijkje nemen in de wintercollectie 2012-2013 van Supertrash, op de Amsterdam Fashionweek, maar om niet te ver vooruit te lopen wil ik vandaag nog even stilstaan bij de zomercollectie 2012 – waar ik in dit koude weertje extra hard naar uit kijk!

Casual-chique lijkt hét sleutelwoord voor de nieuwe collectie – nu in de winkel! – van Supertrash. Losse shorts, zomerkleedjes en als het van hen af hangt best wel wat bloot vlees! We zien ultra-korte jurkjes verschijnen en vullen onze garderobe aan met echt zomerse items als hoeden en sandalen.

Qua kleuren gaat Supertrash voor het brede pallet; zowel de fellere kleuren als een grote portie nude en beige komen aan bod! Ook etnische prints verschijnen en dat is nieuw voor het label!

De campagnefoto’s zien er uiteraard geweldig uit, hoe kan het ook anders!

Wat maakt Supertrash de moeite? Absoluut hun prijs-kwaliteitsverhouding! Het Nederlandse merk laat zich inspireren door zowel de Britse als Italiaanse mode maar realiseert het wel om hun prijsklasse lager te houden dan de typische Italiaanse merken – ik denk aan Patrizia Pepe en dergelijke fashionbrands. Dus kort en krachtig: i like!

Supertrash SS 2012

Supertrash Zomercollectie 2012