ValentijntipVoor wie zijn geliefde wil verrassen met lingerie heb ik nog wat leuks in petto!

Recent ontdekte ik Fleur Of England, het lingerie label van ontwerpster Fleur Turner dat exclusieve materialen, boudoir uitstraling en een perfect fit centraal stelt!

Fleur Of England heeft verschillende thema’s, die allemaal leuke namen meekrijgen. Zo is er bijvoorbeeld de ‘Dessert’ collectie, ‘French Maid’, ‘Raspberry Ripple’ en ‘Something Blue’ die opmerklijk niet bestaat uit blauwe lingerie.

Toch viel mijn oog op een andere lijn van Fleur Of England, de ‘Naked collection’!

Als er iets als saaiste lingerie bestempeld wordt dan zijn het wel de nude-kleurige lingeriesetjes. Vaak helemaal niet flatterend maar – niet te vergeten – oh zo handig onder licht doorkijkende stoffen of witte kleedjes. Fleur Of England bewijst dat nude-lingerie helemaal niet saai hoeft te zijn. We zien er prachtige setjes met kant afgewerkt en heerlijk fragiel! Een openbaring voor de fiere moderne vrouw!

Als je het mij vraagt is dit de topper uit lingerie 2012!

En het prijskaartje? Dat varieert, voor onderstaand lingerie setje betaal je in totaal zo’n 170 euro. Voor de zijden boudoir jas betaal je al snel 400 euro. Stevig geprijsd dus, maar ook geweldig mooi!

Fleur Of England Lingerie 2012

Lingerie 2012 Fleur Of England