Vorige week vrijdag had ik de eer de Hunkemöller show – waar de wintercollectie 2011 gepresenteerd werd – op Amsterdam Fashion Week te mogen bijwonen. Rond 21u verzamelde alle genodigden zich voor een drankje alvorens in spanning de zaal binnen te treden. Een uurtje later begon de show met verleidelijke muziek en een lichtshow van bloemen. Deze laatste verbeelde het thema ‘Women In Bloom’. Waarmee Hunkmöller een ode brengt aan de vrouw die zich elke dag opnieuw in de bloei van haar leven voelt. En met de lingerie die Hunkmöller ons voorschotelde zullen wel meerdere vrouwen zich het middelpunt voelen. De collectie was veelzijdiger dan ooit; glamoureus en sexy wisselden af met speels en verleidelijk.

Het begin van de show toonde ons sobere kleuren als oud roze en blauw, waardoor een heel volwassen en zelfzekere look gecreëerd werd. Kant en satijn maakten vervolgens de baan voor super sexy sleepwear; één van de punten waar Hunkmöller seizoen na seizoen hoog op scoort! Verleidelijke nachtkleding doet elke vrouw sexy en zelfzeker voelen en dat kunnen we dus alleen maar aanmoedigen!

Hunkmöller koos minder voor de hand liggende kleuren voor zijn wintercollectie. Geen romantisch frivool roze of krachtig rood maar smaragd groen satijn had het voortouw, afgewerkt met zwart kant. Een aparte keuze maar met een verbazingwekkend resultaat. Een gedetailleerde afwerking zorgde voor een glamoureuze totaal look. Zo werd er gewerkt met fantasie-rijke up-holds en kanten accessoires. Ook juwelen werden geïntegreerd in de collectie. De BH afgewerkt met rhinestones kettingen had onmiddellijk mijn aandacht!

Een ander stuk dat ik als topper van de ganse collectievoorstelling zou omschrijven was een kanten body met open rug afgewerkt met een grote strik achteraan! Deze deed helemaal denken aan het exclusieve luxe setje van Wolford. (Zodra ik beeldmateriaal van de Hunkmöller body heb post ik deze!)

De show eindigde met een body volledig afgewerkt met fonkelende stenen en strass. Een mooie en spectaculaire afsluiter!