Parlux Haardroger

Enkele dagen geleden kondigde ik al aan dat ik het zou hebben over gezond haar en op die manier ultiem langer haar verkrijgen, dé natte droom van menig vrouwmens mezelf incluis! In mijn vorige post lang haar: hoe doe je het had ik het al over de quasi onmogelijkheid om echt de groei van het haar te beïnvloeden. Wat je wel kan doen is zorgen dat je haar minder snel splijt en afbreekt zodat het uiteindelijk langer zal worden.

We kennen allemaal de gouden regel voor lang en gezond haar: vermijd hitte! Maar helaas is dat bij mij geen optie – really! Ik heb van dat natuurlijk ‘noch vlees noch vis’ haar dat zich ergens tussen krullen en stijl bevind, uiteraard met de nodig froezel – wat het juiste woord daarvoor ook moge zijn. Wanneer mijn haar niet gestijld is ziet het er al helemaal ongezond uit en steekt het naar alle kanten. Niet uitbrushen is dus geen optie.

Parlux HaardrogerGelukkig zijn er een heel aantal dingen die daar tegemoet komen. Zo heb ik enkele jaren geleden de aankoop van mijn leven gedaan en geopteerd voor een ionische haardroger. En wat is dat nu juist? Een ionische haardroger werkt met – u raadt het al – de ionentechniek. Ik bespaar je de theoretische uitleg over positieve en negatieve ionen maar het komt er op neer dat het de watermoleculen verkleint en dat die op deze manier de haarschors makkelijker kunnen verlaten. Er moet ook minder hitte gebruikt worden hierdoor! De haarschubben gaan door de ionen in dezelfde richting staan en daardoor heeft je haar meer glans en lijkt het gezonder. Het voelt bovendien stukken minder droog – droog haar is trouwens de main reason waarom ik ben overgeschakeld – en het valt veel natuurlijker dan wanneer je het gedroogd hebt met een gewone haardroger.

Ik heb de haardroger enkele jaren geleden een kans gegeven en het is een ongelooflijk verschil. Waar ik daarvoor een half uur deed over het stijlen, doe ik dat nu in minder dan een kwartier! No joke. Ik weet dat het algemeen goed is dat mensen hun aankopen in retrospect verantwoorden door er positief over te zijn maar ik zweer het je eens je deze haardroger gebruikt wil je niets anders meer!

Ik gebruik een Parlux ionic haardroger type 2000 maar uiteraard zijn er nog heel wat alternatieven op de markt. In je zoektocht is zeker de wattage heel belangrijk, zorg dat deze hoog genoeg is – 2000 watt is ideaal! Het is geen goedkope aankoop. Reken toch zeker op 150 euro of meer. Maar het is een heel goede investering! En neem dit laatste aan van een haar-freak die al heel wat geprobeerd heeft! Moest je toch nog vragen hebben kan je altijd de mensen van De Haarkliniek in de kempen contacteren. Ze hebben heel veel verstand van haar en kunnen je zeker op weg helpen!