Louis Vuitton 13

Louis Vuitton 13Dankzij de gangbare sociale media en de grote sprongen die de livestreams de laatste jaren maakten kan nu iedereen op de eerste rij mee genieten van de modeweken. Wachten tot de boekjes het je vertellen? Lang verleden tijd! We kunnen nu allemaal al noteren wat we het volgende seizoen zeker moeten hebben.

De laatste weken konden we volop genieten van Parijs, Milaan en Londen en werden we ondergedompeld in donkere kleuren en bontjassen. En toen brak de zon door. En dan willen we toch even terug naar die zomercollectie die door de snelle media al snel ‘last season’ lijkt te zijn.

Maar ik doe het toch. En dan specifieker grijp ik terug naar Louis Vuitton die dit seizoen meer dan ooit zijn roots omarmt. De bekende monogram was de dikke rode draad – of beter in dit geval: de gele vierkant – doorheen de show. Opvallend in de collectie zijn ook de felle kleuren. En die worden duidelijk gesmaakt. De handtassen van de MINI lijn met zijn felle kleurtjes en lak-leder hebben veel succes. Het zijn eigenlijk mini versies van de grote iconische tassen Alma en Monceau, wat het succes dan weer kon voorspellen.

Na mijn trip naar Las Vegas kan ik het helemaal bevestigen, ze zijn een trend bij de – weliswaar gegoede – fashionista’s!Louis Vuitton Mini lijn 2013

Louis Vuitton 2013

Louis Vuitton zomercollectie 2013

Louis Vuitton zomercollectie