Superdry t-shirt zomercollectie

Hoge hakken en een geheel uitgedoste outfit, het blijft mijn absolute favoriet. Niets leuker dan me voor een etentje, shoppingtrip – of whatever – op te maken en iets leuks aan te trekken. Maar achteraf? Dan mag die troep snel van mijn gezicht en die spannende broek of dat strak kleedje ruil ik dan graag om voor een comfy outfit. Als ik de tijd optel die ik in mijn jogging doorbreng dan is dat behoorlijk veel. En dus vind ik het ook de moeite regelmatig nieuwe stuff te kopen. En niet zomaar wat, wel te verstaan, op comfortabele homewear moet je verliefd worden!

Nu mijn kast al aardig gevuld is met Abercrombie en Juicy Couture zet ik mijn pijltjes op Superdry. De campagnefoto’s voor 2013 werden recent verspreid en ik koos meteen al mijn favorieten.

Superdry t-shirt zomercollectie

Superdry Schoenen 2013

Superdry SS13

Superdry Zomercollectie 2013

Yes, I know, niet veel spectaculair. Maar dat hoeft ook niet. Het is vooral de kwaliteit en de zachte stoffen die een streepje voor hebben bij mij. En de schoenen natuurlijk gewoon omdat ze super cute zijn voor de zomer!

De winkels rijzen als paddenstoelen uit de grond maar wist je ook dat Superdry bij Zalando.be te vinden is tegenwoordig? Komt mij alvast goed uit want de waardebons worden me naar het hoofd geslingerd! Al geef ik toe dat ik misschien wacht tot ik binnenkort weer in Amerika ben, want shoppen is nu eenmaal veel goedkoper in de USA.

Oh ja. Een extra weetje!

In februari zet Superdry zijn eerste stapjes in de cosmeticawereld. Met hun eerste palet aan beauty-producten wil het hipster merk ‘betaalbare luxe’ brengen. Ik ben benieuwd!

superdry makeup