Terre Bleu Zomer 2010

door Steffi Vertriest met 1 reactie

Terre Blue noemt zichzelf een stijlvolle Belgische casualwear collectie en dat kan beaamd worden. Sinds hun start in 2002 kende deze confectielijn een snel groeiend succes. Als gevolg van dit succes rijzen de Terre Bleu shops als paddestoelen uit de grond.

We zien al vele seizoenen dat Terre Bleu gaat voor modieus comfort. De stukken uit de collectie zijn erg makkelijk te combineren. De collectie blinkt uit in alledaagse kleding, geschikt voor de actieve en dynamische vrouw.

Terre Bleu Blauw Wit TopTerre Bleu GeelTerre Bleu Dames GrijsTerre Bleu Herencollectie

Zomercollectie 2010 voldoet aan de verwachtingen die we van Terre Bleu hebben. Lichte zomerse tinten domineren. Er wordt veel wit gebruikt, gecombineerd met pastel kleuren en grijs. Maar ook marine blauw zien we in de collectie verschijnen en zoals geweten is marine blauw met wit elke zomer opnieuw een zeer sterke combo. Ook de herencollectie volgt deze trends en zit boordevol wit gecombineerd met lichte kleuren zoals paars en groen.

Terre Bleu Kindercollectie Marine BlauwTerre Bleu Kindercollectie Licht BlauwTerre Bleu Kindercollectie GeelTerre Bleu Kindercollectie 2010

Terre Bleu heeft ook een kindercollectie die dezelfde lijn aanhoudt als de volwassenen. Je kan dus je hele gezin assorti in Terre Bleu steken!

Zoek via de Terre Bleu site een verkooppunt in jouw buurt.


  • Trackbacks

  • Trackback from Terre Bleu Kinderschoenen | Meer Dan Schoenen
    woensdag, 10 februari, 2010

    […] de post te lezen op Felicity Fashion over de Kindercollectie Terre Bleu vroegen we ons toch af hoe het nu zou zitten met de kinderschoenen van dit merk. We namen snel een […]

Laat een reactie achter

Jouw email wordt nooit gedeeld.
Verplichte velden zijn gemarkeerd met een *