Sweet Diamonds Thomas Sabo Wing

Thomas Sabo bedeltjes 2013

Een tijdje geleden had ik het over de Thomas Sabo collectie 2013 die voorgesteld werd in Brussel. Op dezelfde voorstelling maakte kon je ook kennis maken met de gloednieuwe lijn van Thomas Sabo: Sweet Diamonds.

De naam van deze lijn zegt het helemaal. Wie houdt van eenvoudige en minimalistische luxe zal zich helemaal aangesproken voelen door deze lijn want in de juwelen worden voor het eerst goud en echte diamanten verwerkt. Geen opzichtige stenen die een fortuin kosten maar eerder een subtiele touch die je juweel helemaal uniek en begeerd maken. Bovendien hoef je er niet je gehele spaarvarken voor om te draaien; De prijzen variëren tussen 100 en 300 euro.

De nieuwe lijn stelt wederom heel persoonlijke juwelen voor en daarbij blijven ze trouw aan hun aanpak. Ik heb al jaren een bedelarmband en de bedeltjes hebben allemaal een speciale waarde. Juwelen om te koesteren, daar zijn ze goed in bij Thomas Sabo en deze nieuwe lijn draagt daar zeker bij toe. Diamonds are a girls best friend is misschien een beetje overdreven maar ik geef grif toe dat ik een kleine diamant in mijn ring wel weet te appreciëren!

 

Sweet Diamonds Thomas Sabo Collection

Sweet Diamonds Thomas Sabo

Sweet Diamonds Thomas Sabo Wing

Sweet Diamonds Ring Thomas Sabo

Prijzen: roze hanger 69 euro, wiel 149 euro, kruis 179 euro, hartje 189 euro, vleugel 159 euro, ring 150 euro.